Beoordelingen van Simrans Weesp

Recente recensies van Simrans Weesp

5 sterren na 239 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijk eten

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk... Maakt niet uit wat je besteld! Het is altijd op tijd, warm en zalig om te eten!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind kip roti beter dan de lams roti kan ik nu zeggen

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! En heerlijk eten

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service en vriendelijke eigenaar

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top. Bezorging helaas een dik half uur te laat dan afgesproken

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en behulpzaam bij de aanpassing van de bestelling.vriendelijke jongeman aan de deur.fantastische saté saus.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vandaag besteld mail gekregen akkoord bestelling Helaas alleen niks gekregen

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima roti en nu weer goede pancakes

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Hallo hierbij toch even een reactie ik heb vandaag 7 roti rol kip gehaald en vond ze niet goed en daar bedoel ik mee dat er heel weinig kip inzat en de vulling vooral uit aardappel bestond waardoor het geheel erg droog is en het was dus een tegenvaller heb ze voorheen wel beter gehad. mvg

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische roti!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd heerlijk eten 😋

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer van grote klasse, ik was vergeten bij de roti te vermelden dat k er boontjes bij wilde hebben. Geen probleem werden keurig na bezorgd.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De pancake had helaas een hele harde rand en leek wel opgewarmd ipv vers. Volgende keer graag beter!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti garnalen was weer overheerlijk. Goed heet en op tijd bezorgd.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang wachten voor de bezorging!!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten, snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke eigenaar, haal hier graag zijn lekkere en betaalbare Surinaamse gerechten.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten (rijst vegetarisch met tempeh/tofu/pompoen en kouseband) was weer heerlijk en stond precies op tijd klaar (via de site besteld; afhalen).

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, heerlijk gegeten

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel. Het was goed warm en heerlijk!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e x dat ik hier bestel 1e x 2 uur op me bestelling moeten wachten maar omdat het lekker was en er van uit gaan dat het een incident was vaker besteld 2e x kokuskoek vergeten maar bestelling wel netjes op tijd En dan vandaag 3e x en meteen de laatste x na een anderhalfuur gebeld waar me bestelling blijft krijg ik het wel bekende smoesje te horen dat het druk is maar me bestelling er met 15 a 20 minuten er is. Na een halfuur weer gebeld en dan krijg ik te horen dat het nog 10 minuten duurt. Uiteindelijk 2 en een halfuur op me eten moeten wachten en dan waren ze ook nog me gevulde barra vergeten. Probeer je ze te bellen nemen ze niet meer op eten was koud. Nee ik laat me door niemand in de zeik nemen dus voor mij de laatste x hier

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten later dan besteld

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht iets wamer wezen. Kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker.!! Was ook nel bezorgd.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Roti!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas doks niet apart wel om gevraagd . Dus veel bot tussen je en

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede levering. Kan iets warmer

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en warm bezorgd en op tijd.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oke, de bezorging duurde een uurtje en mijn roti lams speciaal moest nog even een minuutje in de magnetron, maar wat een verrukkelijke maaltijd was het weer, met die heerlijke pompoen en het vlees zonder vet. Alleen Roop Ram in Oost is net iets lekkerder (en duurder), verder kan niemand aan deze Hindoestaanse Surinamer tippen, boeng tranga !!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker is anders. Nasi en vlees waren erg droog en nagenoeg niet te eten. De bezorger was niet heel vriendelijk en had moeite met rekenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, werd snel bezorgd. Echt een aanrader!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld erg vriendelijke man en het eten zeer goed en lekker.!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam snel en het Eten was heerlijk.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superkwaliteit helemaal voor de prijs. Snel bezorgd ook. Zeer tevreden en gaan we vaker bestellen Ragner

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten !!Perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Meerdere malen eten afgehaald en smaakt elke keer prima. Grootte van de porties zijn ook goed afgemeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Roti lam met pompoen en kouseband is subliem!

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Roti was weer heerlijk en personeel erg vriendelijk! Aanrader!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens afspraak en weer prima van smaak en goed warm. Topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Grote portie was smullen

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar veel aardappelen in de rotti. Bestelling was bijna 1 uur wachten......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk 👍🏼

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, en de levering (ondanks spitsuur) net een klein half uurtje. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, zoals altijd! Vier sterren ipv vijf voor de bezorging, omdat ze een kwartier te vroeg waren. Ik was net thuis, maar moest nog eea doen en daardoor was het dus wat kouder toen ik aan tafel kon.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekend hier en met het Parbobiertje erbij wanen we ons weer volledig in Suri.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Goed verzorgd! Heerlijk eten! Betaalbaar!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten & snelle (na)bezorging zelfs op Moederdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. lekker warm nog bij aflevering, en van uitstekende kwaliteit!!

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen goeie eerste indruk. Bezorger is laat en (daardoor?) is maaltijd niet erg warm meer. Daarnaast is de bestelde smaak ijs niet meer voorradig en daarom wordt een andere smaak bezorgd. Bezorger is beleefd en overlaadt me met excuses. Maaltijd is overigens erg smakelijk. Telefonisch contact over verlate bezorging en gewenste alternatieve ijssmaak had wsl betere ervaring/beoordeling opgeleverd.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de roti gerechten van Simrans zijn voortreffelijk, daarvoor hoef je niet meer naar Oost te rijden. Ook erg belangrijk: ze hebben goede sambal/peper. De drankrijzen zijn erg netjes, zoals 2,50 voor een Duvel of Corona, prima! Een item miste bij de bestelling, maar die werd snel en met excuses nabezorgd, kan gebeuren.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en staat snel klasr!

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en goede producten. Veel groente en een lekkere smaak. Door een goede verpakking is het eten bij bezorging lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en smakelijk. Bezorging laat bij ons in Muiden wel vaak langer dan een uur op zich wachten.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Als ik al lekkerdere roti kip gegeten heb, was dat in Suriname. Maar hier in NL is Simran de best

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik denk dat ik geen pompoen had moeten aankruisen bij mijn roti want er was maar een heel klein beetje kousenband en dat vond ik jammer voor de rest was het voor treffelijk 👍

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke roti rol kip gegeten! Mag wel iets meer kip in de volgende keer. Ook saoto soep was super lekker. Goed warm ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling aangegeven en gevraagd om de maaltijd extra lang op te warmen, daar het eten vaker koud bezorgd was. Bij bezorging was het eten koud, gebeld naar Rian en die heeft vervolgens opnieuw bezorgd. Toen was het wel goed warm,

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Beste roti rol ever!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Roti besteld en Baka bana met pindasaus. De Roti is geweldig zoals we gewend zijn. Baka bana met pindasaus was echter niet te eten, zompig, nagenoeg geen banaan en enkel een meelderige substantie ! Dit bestellen we nooit meer....verbaasd ons omdat alles wat we hier tot nu toe hebben besteld top was !!!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten top bij jullie maar dit keer viel het best tegen. Eten was beetje koud geworden enz.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang. 2 uur van tevoren besteld en tijdstip aangegeven, kwam uiteindelijk 20 minuten te laat aan. Eten was prima! Had alleen iets warmer gemogen. Ik zou hier vaker komen voor roti, erg lekker en niet duur voor wat je krijgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snelle bezorging!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima roti en keurig op tijd stond mijn bestelling klaar. Ga zo door!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker eten. Bezorging op tijd.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlugge bezorging. Echt een aanrader!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker bij Simrans maar ik had 2 x Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake besteld en kreeg een andere smaak. Wel zo fijn als daar even over gebeld wordt of je dit wel wil, je betaald er tenslotte wel voor.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en nog veel belangrijker.... het was LEKKER!! echt aan te raden.... hmmmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke traktatie op ons verjaardagsfeest. Echt een aanrader

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk zoals altijd! Goed van smaak en warm bezorgd.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Surinamer; bezorging was dit keer mooi op tijd. Jammer dat het ei miste, dat ik bij mijn roti had besteld.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste roti tent! Aardige brzorger. Ondanks slecht weer en drukte verkeer. Binnen half uur bezorgd. Top

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super goed.....en bezorg tijd is ook top

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk eten.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti is erg lekker. Riante portie. Wij vonden het erg lekker. De bezorging was niet heel snel maar daar moet je rekening mee houden en dan is het geen probleem.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was erg lekker. De bezorging was erg snel, binnen 25 minuten bezorgd. Erg fijn!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega rotirollen zijn echt heerlijk! Bezorging duurde wel wat lang.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke, rijk gevulde maaltijd

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur van te voren besteld. Bezorging 75 minuten te laat. Geen bericht vanuit Simrans. Eten is lauw, weinig vlees.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, misschien iets te zout maar niet te vet en lekker gekruid. En mooi op tijd bezorgd.

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd vlot bezorgd. Ik bestel hier met regelmaat en altijd tot grote tevredenheid

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, aardige jongen. Wij vonden de knoflook kroepoek taai maar de rijst met kip en kouzeband was erg lekker.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en grote porties voor schappelijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal en bestel regelmatig bij Simrans en heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Altijd heerlijk eten, goef verpakt en op tijd bezorgt. Dikke 5 sterren waard.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !!

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

8 van de tien keer dat ik wat heb besteld smaakt t super en is de bezorging snel! De eigenaar is ook een aardige man. Maar mijn bestelling van gister ging niet goed. Ze waren vergeten 2 bakjes extra saus te bezorgen, wij moesten dus erachteraan bellen om het nogmaals aan te geven. We zijn mensen en dat kan gebeuren. Maar wat mij slecht is bevallen, is het feit dat we 5 euro moesten betalen voor 2 kleine, zielige bakjes satesaus waarvan 1 ook nog eend maar 3 kwart gevuld was. Schandalig! Mn man en ik zijn vaste klanten vanaf het begin en bestellen redelijk vaak, we hadden op zn minst gewoon kosteloos die kleine bakjes saus kunnen krijgen als excuus. Wij bestellen in iedergeval nooit meer satesaus voor die belachelijke prijs!

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk , grote porties, prima

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti's

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Fijne mensen en ook lieve koeriers! Eindelijk ook bezorging in abcoude😜 Indiaas eten ook van grote klasse en smaak. Kortom geen zin of tijd om te koken, bestel iets van hun uitgebreide assortiment! Wij zijn er blij mee

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de maaltijd dit keer tegenvallen. De rijst was niet helemaal gaar en het vlees was niet erg smaakvol. Vorige keren was het beter.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor de 2e keer besteld weer koud heb al ingesproken maar krijg niks te horen ik vind dit niet kunnen koud eten dus ik bestel nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snel bezorgd !

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het begin bestelde ik hier de geroosterde kip en vond die HEERLIJK. Hij was ook door en door goed gaar wat tegenwoordig heel zeldzaam is. De laatste 2 keer dat ik de kip bestelde dacht ik dat ie inmiddels aanzienlijk minder gaar was en heb ook minder de neiging die te bestellen nu. Maar gisteren de roti lams was weer in alle opzichten superlekker!!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel !

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect op tijd. De maaltijd was prima op temperatuur en last but not least: het was heerlijk!! Voor herhaling vatbaar.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer even lekker en keurig verpakt en verzorgd!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen15.minuten is wel is anders geweest en was zeer smakelijk alleen ontbrak t ei ?

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten na een zeer vlotte bezorging. Op naar een volgende bestelling.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk iets in Weesp op tijd, zelfs voor de afgesproken tijd, bezorgd. Prima maaltijd en precies zoals besteld. Toppie. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd, zoals altijd.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker !

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk warme roti kip en moksi meti !

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzoeken om 19.00 uur te bezorgen en om 18.00 voor de deur staan. Niet erg handig!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti ooit! Snelle bezorging.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld, altijd lekker en snel!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is precies op tijd geleverd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf erbij: Simrans is super! Heerlijk en zeldzaam authentiek Surinaams eten. Voor mij slechts één uitzondering: Ik vind jullie pom toch zo raar! Het heeft een soort hele sterke satésaus/anijs smaak, nog nooit zulke pom geproefd. Is niet eens kritiek, misschien vinden velen het lekker, ik niet. Verder is alles meer dan top!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk elke keer weer!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd super lekker en snel bezorgd. Helemaal top!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten 😃

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen sambal bijgeleverd!!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar langer dan een uur moeten wachten op het eten? Dan word ik toch wel erg chagrijnig van.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer goed. Korte wachttijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, de mensen zijn aardig. Alleen wordt er nog wel eens wat vergeten. Geen ei bij een van de gerechten en dat is nu al de derde keer. Jammer!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, goed eten en je krijgt echt waarde voor je geld. Goeie sateetjes ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooie porties, echt een aanrader! Alleen jammer dat er geen dekseltjes op de bakjes zitten.......en die van de chinees passen niet ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ok, jammer dat de roti's een droge, harde rand hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede snelle service

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke aroma, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en aardige en snelle bezorging

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd, en bijna net zo lekker als in SU

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een kwartier voor de ingeschatte bezorgtijd en dat op een vrijdagavond. Heerlijk warm en natuurlijk ontzettend lekker. Aanrader!

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en eten was erg lekker.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie kunnen koken men !!

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Roti kipfilet, bakkeljauw, nasi kip, risolles kip, bak bana pindasaus (pittig!). Alles goed gekruid en prima van smaak. Tip: mag iets warmer.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij, 2 volwassenen en 2 kinderen, hebben heerlijk gegeten! Zeker dat we vaker gaan bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti vegetarisch: subliem!!!! Warm, lekkere sambal, smaakt fantastisch en verschillende toppings. Vanaf nu mijn vaste plek voor roti.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik moet de broodjes nog krijgen? Er schijnt iets fout te zitten bij de bestelling via internet. De beller is in dit geval veel sneller en is het uiteindelijk wel goed gekomen

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke broodjes & gerechten. Altijd goed op smaak en goede dosering van ingrediënten! ik raad Simran iedereen aan, ook als ik gasten over de vloer heb zijn ze zeer te spreken over de kwaliteit van het eten.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zelfs de moeilijke eters genieten mee.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Mooie porties voor goede prijs Vriendelijke mensen Makkelijk bestellen via internet of app

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdig bezorgd als afgesproken, lekker eten.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding Smaakte goed, de tjiauwmin mag wat meer smaak hebben.Telo bakkeljau prima evenals deroti kip

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets uitgelopen maar het eten was lekker en warm.

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bedorging, goed en netjes verpakt, duidelijk vermeld/beschreven wat wat is.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima, maaltijd niet warm genoeg. Levertijd prima.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! :)

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die geroosterde kip. Die geroosterde kip! DIE GEROOSTERDE KIP!!

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten-wat een luxus dat je zulke lekkeren eten thuisbezorgd kan krijgen!

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami zoals bami behoort te smaken! Zeer zeldzaam in Nederland...

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed van smaak en temperatuur. De bezorging was vlot (+/- 20 minuten) en vriendelijk !

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious thank you

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In alle opzichten geweldig! Authentieke Surinaamse smaak, kwaliteit en versheid verbazen mij werkelijk enigszins. Bezorging en klantvriendelijkheid ook prima.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten. Snel bezorgd en heerlijk van smaak, echt aan te bevelen!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik op tijd bezorgd. Er was een onderdeel van de bestelling niet leverbaar. Op tijd gebeld En geïnformeerd over de keuzes. En dan ook nog heel lekker eten! Super!

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, goede kwaliteit en snelle bezorging!

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en elke week weer een traktatie. Ga vooral zo door!.

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets op aan te merken, het was lekker, echt surinaams en precies op tijd bezorgd

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

roti vegetarisch zou meer saus mogen hebben. verder lekker! bezorging zeer op tijd en vriendelijk.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en goed verzorgd!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijk eten. Bami, kip en groenten erg lekker. Tjaptjoi ook heerlijk.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, is inmiddels een vast bestelpunt voor ons geworden. Met groet, Team Start people Nuon Inhouse

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend goed en lekker

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf opgehaald. Kwaliteit van het eten zoals altijd goed.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met collega's gegeten! Ondanks late bezorging toch een zeer vlotte bezorging.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend maar de bezorging 15 minuten later dan gepland.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti smaakte weer heerlijk. Bezorging was sneller dan verwacht.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar was niet heel warm

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten ????

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker !

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti rol een keer besteld, was erg lekker maar duurde lang voordat het er was. Nog geen twee weken later hadden we roti besteld. Helaas hebben wij bijna 2 uur op ons eten gewacht. Wel netjes een excuses gekregen maar het eten was gewoon ook niet meer te eten. Erg jammer, vooral om het feit dat ik meerdere keren heb moeten bellen om te vragen waar ons eten bleef....

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren zeer lekkere broodjes.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk !!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kousenband ontbrak. De bezorging was wel veel eerder dan gemaild was. Dit is wel positief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd en eerlijk van smaak!

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, snel, eenvoudig bestellen en lekker gezond.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Surinaamse rotti. Voldoende ook per persoon. Snel bezorgd. Zouden jullie voortaan wel op de bakken kunnen schrijven wat er in zit? Bedankt.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu, volgens mij, drie of vier keer besteld. Eigenlijk steeds de vega roti (tempeh en tofu) met gebakken banaan en satesaus en gisteren nog een vega-pastei. De porties (roti) zijn heel groot, dus heel fijn nog de helft als ontbijt voor de volgende dag! Wat me opvalt is dat de samenstelling nogal varieert. Gisteren kreeg ik bizar veel aardappelen en een heel klein beetje kouseband, pompoen, tempeh en tofu en dat vond ik wel jammer. Vorige keer kreeg ik echter minder aardappelen en veel meer kouseband, pompoen, tofu en tempeh wat ik veel lekkerder vind. De eerste keer leek de tempeh een beetje teveel doorbakken, maar daarna was dit prima. Al met al voor smaak sowieso een dikke voldoende (lekker gekruid) en een dubbeldikke voldoende voor de vorige keer waarbij de samenstelling wat meer in balans was. Lekker genoeg sowieso om te blijven bestellen!!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goede kwaliteit, uitstekende sateh.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en goed op tijd, prima.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker surinaams eten, vriendelijke bediening en snelle bezorging.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk roti gegeten, en mijn man had bami met kip, ook daar was hij zeer tevreden over !!!

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eten laten bezorgen in Nederhorst den Berg

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Heerlijk !!! Een aanrader voor iedereen die lekker eten wilt bestellen !!

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de website bestellen gaat bijzonder makkelijk. De bezorgtijd werd ruimschoots gehaald. Het eten was erg lekker en de.hoeveelheid was voldoende. Goed verpakt aangeleverd.

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supper Eten!!! en vlotte bezorging.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed maar de bezorging was drie kwartier later dan gepland. Het eten was daardoor lauw en alles wat knapperig had moeten zijn was dus slap geworden. Beetje jammer!!

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, ondanks het slechte weer, lekker als altijd, maar helaas weer te koud

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar het eten zou wel wat warmer mogen

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vorige keer was ik dik tevreden, helaas was nu niet aan onze wensen voldaan. op de bon stond zelfs bij opmerkingen onze wensen, hier was helaas geen gehoor aan gegeven. ook was het dit keer niet zo warm, kan zijn omdat de bezorger moeite had met ons adres

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti deeg was taai, aardappelen te zacht

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti is erg lekker. Handig bestellen via de site, aanrader!!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!en na bestellen met een uur bezorgd netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden soto soep en bami met sateh en pindasaus. Soep was prima van smaak en vulling. Bami gewoon flinke portie. Sateh lekker gemarineerde kip en 3 stokjes! De saus ook prima met een lekker pittig nasmaakje. Bezorging was prima op tijd.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heden telefonisch enkele onderwerpen besproken om de kwaliteits nog beter te maken.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk. Vooral de teloh bakkeljauw. Dit was de tweede keer dat we eten bij jullie besteld hebben en beide keren waren wij zeer tevreden. Eindelijk is er in Weesp goed Surinaams eten te bestellen. Mijn complimenten!

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

– roti-rollen waren niet warm genoeg