Reviews from Simrans Weesp

Recent reviews

5.0
-
15 May 2022

Gemakkelijk online te bestellen, vriendelijke service, bestelling op aangegeven tijd kunnen afhalen en heerlijk gegeten!

Muis
14 May 2022
Corine Mennink
13 May 2022

Ik heb regelmatig bij u besteld. Altijd voortreffelijke kwaliteit. Deze keer waren de gerechten niet warm meer (lauw) en de kip was te ver doorgebakken. Jammer

Guido Van der Meer
10 May 2022

Eten was prima Jammer dat de opmerking niet meegenomen was “ 1 portie zonder aardappelen”

Inge
10 May 2022

super lekkere roti!

Rob
9 May 2022

De roti garnalen was weer top. Ook de bestelling was er heel snel. Zelfs voor op de zondag avond! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Victoria
9 May 2022

Lekker eten, vriendelijke medewerkers en vriendelijke bezorgers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A
8 May 2022

Sorry maar kwaliteit is zwaar achteruit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van den Brink
5 May 2022

Ik bestel om 15:30 zodat het er om 18:30 kan zijn. Het komt dan toch nog 20 minuten later.

Terrence Hermelijn
2 May 2022
Mattijs
30 April 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!!!

Steef
30 April 2022

Erg lekker zoals altijd en 5 minuutjes van afgesproken tijd af dus prima!

Sandra
29 April 2022

Was erg lekker alleen jammer dat de barra in de magnetron was gedaan hierdoor erg taai.

Jan Ate
27 April 2022

Snelle bezorging en een smaakvolle maaltijd.

Maxim
25 April 2022

Zoals gewoonlijk, het eten is altijd goed en lekker. Vriendelijk personeel. Haal hier met regelmaat eten als ik op mijn werk ben.

Rob Visser
24 April 2022

Als je een tijdje geen roti hebt besteld en je doet het weer wel... Dan heb je spijt wat je allemaal gemist hebt al die tijd! Het eten was formidabel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique Verkerk
18 April 2022

Dit keer niet de heerlijke smaak van Simrans.

Tevreden klant
16 April 2022

Kleine telo met pindasaus. Smaakte naar meer. Niet te hard cq krokant gebakken. Saoto klein. Prrrima.

Nico
9 April 2022

Helaas dit keer iets anders besteld. Varkens vlees speciaal met nasi. Vlees was droog en taai en de nasi was gewoon witte rijst. Ergens onder in het bakje zaten nog was stukjes kool en een paar stukjes kousenband. Ben absoluut beter van ze gewend.

Johan
31 March 2022

Goed warm, goede porties en als altijd: heerlijk van smaak.

Fam Blom
20 March 2022

Dik half uur te laat.bezorger gaf het af en liep weg, ik zeg wel erg laat hè? Ja tis druk. Dat was irritatie nr 1. De roti was schandalig droog en kan beter aardappelen rotirol genoemd worden. 3 boontjes,en de kip was nihil en hard/droog. Dit is niet wat ik gewend ben van deze zaak.. Voor ons voorlopig een no go!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
19 March 2022
Jeffrey
12 March 2022
Manon Bakker
4 March 2022

Heerlijk gegeten

Erik
27 February 2022
John
27 February 2022

Wederom heerlijke roti lams gegeten met zeer goede sambal. Toptent.

Lidy Z
22 February 2022

eten was weer heerlijk..bezorging vriendelijk en op tijd

Jonna
22 February 2022

Roti ketjap was lekker.

Franka
21 February 2022

Zoals altijd lekker gegeten.

M.A
18 February 2022
Pinas
14 February 2022

Het eten was lekker, maar er mag wel iets minder zout in. De bezorger was vriendelijk en excuseerde zich voor de late levering. Het eten werd pas 2u na de bestelling geleverd (de bestelling was volgens mij ook gemist, want na een telefoontje om te informeren of er iets mis gegaan was, werd het eten allemaal goed heet geleverd). We zullen nog wel vaker bestellen maar wel wat tips dus voor verbetering ;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaas Koekenbier
12 February 2022

Jullie waren de roti plaat vergeten bij onze roti bestelling.

Patrick
11 February 2022

Zoals altijd lekker gegeten en snel bezorgt

Rudi
7 February 2022

Altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
6 February 2022

Heerlijk en warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramakers
30 January 2022

Lekker, top, snelle levering ! Smullen

Josje
25 January 2022

Zoals altijd was het heerlijk👍👍

Rob
24 January 2022

De roti garnalen was weer heerlijk!

Jeffrey
16 January 2022

Bijna geen vulling in de roti rol.

Jess
9 January 2022

Eten was prima zoals altijd. Bezorging liet wel behoorlijk op zich wachten (langer dan anderhalf uur) maar ach, het was/is een zondag en de smile van bezorger maakt een hoop goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Vliet
9 January 2022

Was weer erg lekker en op tijd geleverd

Hadewig Janssen-Kessens
9 January 2022

Altijd goede service en geweldig eten! De Roti is een echte aanrader!

Rob
6 January 2022

Het was weer heerlijk.

Schouten AMC
5 January 2022

Lekkere Roti, ondanks drukte toch snel getracht te bezorgen. Bezorger kon de weg bij het AMC lastig vinden.

Terrence Hermelijn
31 December 2021
Rudi Lammen
29 December 2021

Prima eten top

Luw
29 December 2021

Heerlijk aanrader

Piet
29 December 2021
Andrea
27 December 2021

Keurig op tijd geleverd en lekker als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
24 December 2021

Lekker eten en snel in huis. Dikke 10.

Rob
24 December 2021
Dhiradj Ramautarsing
22 December 2021

Verzoek dat ik via internet had ingevuld was weer niet gelezen. Dat commentaar veld bij de bestelling is mooi, maar alleen als iemand leest wat je invult, anders is het juist niet mooi.

Rob
21 December 2021

De roti's waren en smaakten heerlijk!

dirk
20 December 2021

gisteren een bestelling gedaan, en deze is perfect gebracht. de 1e brood die ik had gekozen was hete kip en daar zat zoveel peper op dat je de hete kip niet meer proefde. Misschien 2x peper erop gedaan ipv 1x het 2e broodje was met kippenlever. de kippenlever was zo verschrikkelijk droog dat je het zonder te drinken niet weg kreeg. ik weet niet wat daar fout is gegaan. ikzelf maak het ook wel eens zelf maar heb nog nooit zo een droog resultaat gekregen. jammer, volgende keer hopelijk weer de oude vertrouwde kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbie
12 December 2021
Jeffrey Groen
12 December 2021
Lies
12 December 2021

Heel erg lekker

Frans
8 December 2021

Was weer heerlijk en goede bezorging (ik had helaas dit keer geen kleingeld, excuus maken we volgende keer goed met de bezorgfooi)

Rob Visser
8 December 2021

De garnalen én Moksi mettie smaakten heerlijk!

Jessica
7 December 2021

Gewoon prima! Vriendelijke bezorger en snel ook en niet geheel onbelangrijk heerlijk gegeten.

Marja
7 December 2021

Het was weer super lekker

Geof
6 December 2021
Marit
4 December 2021

De pom was heerlijk. Dank voor de extra peper Vond alleen ruim 75 min. wat lang voor de bezorging.

Kamermans
4 December 2021

Toppy

HadewigJanssen
4 December 2021

Altijd erg tevreden en heerlijk eten en snel bezorgd

O
30 November 2021

Loempia’s waren koud. Hoeveelheid nasi was minimaal. 1,5 uur om te bezorgen op een doordeweekse dag.

Merlijn
28 November 2021

Simrams serveert de beste roti van Amsterdam en de vegetarische doet niet onder voor de vlees varianten. Hulde. Helaas wordt wel geregeld het eitje vergeten ook al is daar wel voor betaald, dat was ook nu het geval.

Dhiradj Ramautarsing
27 November 2021

Nu voor de tweede keer meegemaakt dat ik denk telo zonder extra's te bestellen, maar dan kies je in feite voor de extra "pindasaus" en krijg je een bakje casave met alleen pindasaus, geen bakkeljouw. Dat moet wat mij betreft echt aangepast worden op de site. Verder goed.

Van Hoof
21 November 2021

Heerlijk gegeten en goed op temperatuur, het was erg lekker en meer dan voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
10 November 2021

Het was weer heerlijk. Op tijd en warm bezorgd. Net even dat pittige eten waar we op zo een koude dag aan toe waren!

Rob
6 November 2021

De voorgerechten en roti garnalen smaakte weer heerlijk.

Wout Oeseburg
3 November 2021

Zoals altijd, heerlijk!

Lama
2 November 2021
Karen
31 October 2021

Heerlijk gegeten! Helaas waren bij de bezorging de roti platen vergeten maar na een belletje is er direct een bezorger gekomen om dat alsnog te brengen, met nog wat drankjes en excuses dus heel netjes opgelost.

Bruins
30 October 2021

De roti is prima de kip is iets minder Maar toch een dikke 9

R.
30 October 2021

Prima eten en snel en netjes gebracht. Aanrader.

Alex
21 October 2021

Voor een moksi meti speciaal was het echt te weinig vlees.

Michel Gerritsen
19 October 2021
Eline
19 October 2021

Was erg lekker, en grote hoeveelheden. De gerechten zouden iets minder zout kunnen.

Jeffrey Groen
15 October 2021
Rob Visser
14 October 2021

De roti's waren weer záálig! De bezorger was er snel. Voor vele keren meer hervatbaar!

Annemarieke
13 October 2021

Het in onze ogen wat lange wachten (70minuten) was snel vergeten na het HEERLIJKE eten. Echt top!

Sjoerd Huisingh
12 October 2021

Ook deze keer nauwelijks groenten bij het gerecht terwijl dit wel apart staat vermeld.

lalita
10 October 2021

Het was weer heerlijk, ik kan het zelf ook maken maar af en toe is het wel makkelijk om te bestellen

Jeffrey Groen
1 October 2021
Lidy
26 September 2021

roti was weer heerlijk.bezorging snel(zondag)en bezorger zeer vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
24 September 2021

Het eten smaakte weer záálig! Het is elke keer weer een genot jullie gerechten te eten!

Johan
23 September 2021

Nasi met varkensvlees: goed gekruid en mals vlees. Moksi Meti met Sur. bami: heerlijk. Roti-rol lekker maar mag iets minder aardappel bevatten. Soto liever iets meer ketjap erin. Saté goed van smaak (behoorlijk pedis). Lemper lekker en van goed formaat. Baka bana bakkeljauw lekker. Alles goed warm en prima verpakt!

peter van beusekom
19 September 2021

exact op tijd bezorging

Tatjana Hermelijn-Maal
19 September 2021

Het eten was heerlijk!!

Paul
17 September 2021

Alles super lekker...

S
13 September 2021
Rob
1 September 2021

Het was weer heerlijk. Op tijd geleverd en warm tot heet!

Hadewig
31 August 2021

Zeer goed eten en hele snelle bezorging! Fantastisch;)

Eitan Yona
31 August 2021

Lekker gekruid. Malse kip.. Een van mijn favoriete surinnaamse eethuizen

Mies
31 August 2021

Zoals gewoonlijk erg lekker maar deze keer wel erg laat (ruim een uur).

Perla
28 August 2021

Eten op afgesproken tijdstip bezorgd door vriendelijke meneer. Saoto soep was heerlijk. Zo ook de pom en de maizena koekjes. De roti kipfilet met kousenband was ook heel lekker. Al met al ben zeer tevreden.

Denise
28 August 2021

Was weet TOP!!!!!!!!

Rob
27 August 2021

Het smaakte weer heerlijk... Zoals van ouds weer zalig gegeten!

Egbert
26 August 2021

Zeer smaakvol en weer heerlijk gegeten!

Js Krul
21 August 2021

We hadden besteld maar niet gezien dat simram dicht was. Wel al betaald via iDeal. Graag het geld terug storten aub. Ervaring in het verleden is wel dat het eten erg lekker is altijd.

Tamara Tjan
21 August 2021
Anouk
20 August 2021

Ik heb om 17:45u een bestelling geplaatst. Inmiddels is het 21:45u en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik heb zeker 5 keer gebeld, maar er wordt niet opgenomen. Ik heb vaker besteld en de roti is lekker, maar dit is echt geen service! Ik wil in ieder geval mijn geld terug.

Rita Suter
1 August 2021

Helaas miste we bij een van de roti's het ei

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoerd Huisingh
1 August 2021

De groenten ontbraken

M web
1 August 2021

Super goede sizzle

Bas
23 July 2021

Heerlijk zoals altijd!!

lalita
15 July 2021
Maureen
15 July 2021

Altijd lekker eten, Snelle bezorging EN Aardige mensen

Smit
14 July 2021

Heerlijk! Onze favoriet voor echte Roti en Moksie

Wendy
14 July 2021

De roti kipfilet is echt super lekker. Ik woon in Amsterdam maar rij voor deze roti speciaal naar Weesp

Justin
11 July 2021
Rob
10 July 2021

Het is elke keer weer heerlijk. Heel warm en snel geleverd! Ik heb weer zalig gegeten van mijn roti garnalen/lams/kip!

Eline
9 July 2021

De beste! Het eten is zo lekker je krijgt echt waar voor je geld. Bezorgers altijd aardig en zo fijn dat je losse groenten zoals sopropo bij kan bestellen. Ik ben verliefd op jullie eten zeer tevreden!!!

Dave
3 July 2021

Altijd top, verslaafd aan de broodjes moksi metti, nergens zo lekker

Wogi & Dani
28 June 2021

Echt een van de lekkerste Surinaamse tenten waar wij hebben afgehaald. Echt een aanrader!

K Felix
26 June 2021

Altijd lekkere roti. Nabestellingen ook perfect en snel gebracht. Dank jullie wel

Ronald Klinkenberg
24 June 2021

Heerlijk eten in goede verpakking. Ook dit keer weer op de gevraagde tijd keurig bezorgd. Mijn favourite adres voor afhaal- cq bezorgmaaltijden. Al zo vaak daar besteld en nog nooit iets te klagen gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
23 June 2021

De roti was weer zeer smakelijk, zoals altijd!

Dennis Boor
21 June 2021

Heerlijk eten! Vooral de gevulde bara kip was geweldig!

Arjan
21 June 2021

Erg lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luca
19 June 2021

Altijd top eten !

Rob
15 June 2021

Het maakt niet uit wat ik bestel... Broodjes, snacks of maaltijden, álles smaakt altijd heerlijk! Het word snel, warm tot heet, op tijd geleverd.

Eise Hendriks
13 June 2021
Helen
12 June 2021

Eten zoals altijd heerlijk. Bestelde bara was niet meer voorradig en daar werd ik keurig over gebeld met voorstel alternatief. Deze uiteindelijk niet geleverd. Heb daar niet meer over gebeld. Had denk ik anders wel nageleverd, maar om iemand terug te laten komen voor een snack vond ik ook weer zo wat.

Raf
10 June 2021

altijd lekker en vriendelijke service

Cilia
8 June 2021
Henk
5 June 2021

Eten was heerlijk en niet te duur Super

Renske
24 May 2021
Luka
24 May 2021

Heerlijk gegeten, Wij komen uit Almere en halen in Weesp de beste Roti , Bedankt weer

Wilfried
23 May 2021

Roti als gewoonlijk weer prima.

Rob
21 May 2021

Het was weer een genot de roti garnalen met pompoen.

L.
20 May 2021

Aanrader! Snel en erg lekker! Roti rol lam en kip:)

Vin
15 May 2021

Normaal altijd goed maar nu erg weinig (bakje roti driekwart gevuld) en ik had een ei bij de roti terwijl ik dit niet had besteld. Normaal zou je zeggen geen probleem maar ik ben vegan dus wil pertinent geen ei. Deze keer dus btj teleurgesteld maar tot nu toe altijd goed geweest dus was misschien druk.

Nafmi
14 May 2021

Was een klein beetje laat, maar wel weer lekker. Teloh was in te grote stukken wat er helaas voor zorgde dat het niet zo knapperig was als het kan zijn. Dat kwam de smaak dan ook niet ten goede. De bami was van top kwaliteit.

Michel Gerritsen
10 May 2021

Lekker gegeten, prima 👌🏼

Anoniem
8 May 2021
Gina
28 April 2021
Johan V
27 April 2021

Prima op tijd en zoals altijd van topkwaliteit. Moksi Meti Speciaal, Roti rol, Baka Bana en Bara. We boffen in Weesp en hoeven de stad niet uit!

Cees
27 April 2021

Hij was weer heerlijk!

Michel Gerritsen
27 April 2021

Wij hebben heel lekker gegeten 👌🏼

Kim
26 April 2021

Kwaliteit van het eten zeer goed! Eerlijke prijs voor wat je krijgt en de bezorging is ook top het eten is altijd nog lekker warm ookal komen ze van ver. Soms hebben ze drukke dagen dat het iets langer kan duren maar dat is alleen maar een goed teken lijkt me. :)!

JH
22 April 2021
V/d velden
20 April 2021

Roti is super lekker. Altijd netjes

Denise
16 April 2021

Super lekkrr eten:)

Vincent
11 April 2021

Netjes op tijd, goed op temperatuur en bovenal overheerlijk.

Mireille Ruiter
9 April 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. Maar ik was niet zo blij toen ik de hoeveelheid boontjes zag die in het boontjesbakje zaten. Ik moet er 5 euro voor betalen, maar het bakje zat nog niet voor de helft vol. (Ik heb er een foto van gemaakt) Ik hoop dat dit de volgende keer beter is.

charlotte blitzblum
8 April 2021

Teleurgesteld in kipstukken. Mij te vet sowieso, maar was bijna alleen maar bot in het bakje en geen vlees :( geen €10 waard. Volgende keer kipfilet dan maar. Smaak wel goed.

Linda
6 April 2021

Heerlijk

Marlies
4 April 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vin
4 April 2021

Binnen een half uur bezorgd. Kwaliteit zoals altijd goed l. We hadden de vega(n) roti en bami met tahoe, tempeh en kouseband.

Mb
2 April 2021

Heerlijke roti en snel bezorgd. Alleen jammer dat ze het ei vergeten waren bij de twee vega roti met ei.

Anushka
31 March 2021

Altijd overheerlijk en ontzettend grote porties om te eten. Genieten!!

sijbrands
29 March 2021

gewoon weer TOP.

Gijs Francken
24 March 2021

Het was voor ons de eerste keer na een aantal tips! Was zeer lekker!

Sjoerd Huisingh
22 March 2021
Jesse
21 March 2021

Heerlijke roti!

Manon
18 March 2021

Heerlijke roti rol met kip en ei besteld! Goede service en snelle bezorging.

Wouter
16 March 2021

Vaak gegeten hier, in het begin was echt top de laatste keren fout met de bestelling en slecht te eten Maar vandaag was het echt bar en bar slecht, met de bara's kon ik bijna honkballen zo taai de kip was ook ver te zoeken Ook in de opmerkingen gezegd de baka bana koud te leveren om zelf te bakken omdat het na het eten anders slap is ook deze waren weer gebakken Voor mij was dit de laatste keer dat ik er heb besteld of heb gehaald

Tina
14 March 2021
SP
14 March 2021

Geen zin in een hele maaltijd, gelukkig werden ook 'savonds nog broodjes bezorgd. Bakkeljouw en garnalen waren heerlijk, moksi meti was volgens mijn tafelgenoot tikkie heet uitgevallen.

Barbara
13 March 2021

Niet gewend maar de rol was erg vet en de kerrie smaakt was heel erg overheersend.

Piet
12 March 2021
Bi
12 March 2021

De roti met kipfilet was heerlijk van smaak, maar met veel te veel vocht. De Longtong nog nooit gegeten maar een super aanrader.

Wout Oeseburg
11 March 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd.

Erwin
4 March 2021

Snel bezorgd, ruim portie, warm en smaakvol.

Marina
4 March 2021

Snel bezorgd en erg lekker gegeten.

Jeffrey Groen
28 February 2021
Errol
26 February 2021

Nassi was erg klef en nattig. Alles zat aan elkaar geplakt. Bezorging duurde ongeveer 45 minuten. Best wel lang vindt ik.

Jesse
23 February 2021

Heerlijke roti en een heerlijk broodje hete kip. Echt een aanrader!

C. Besters
22 February 2021

Het waren heerlijke gerechten met een prima prijs / kwaliteit verhouding.

Tatjana
19 February 2021
Rob
14 February 2021

Het eten was weer heerlijk! Lekker snel en warm geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wilfried
7 February 2021

De Roti was als vanouds weer heerlijk.

jaarsma
6 February 2021

goed werk, snel en lekker

Michel Abcoude
3 February 2021

Bestel er regelmatig. Altijd lekker snel en warm. Echte aanrader !

De Overhorn
2 February 2021

Het was weer heerlijk, keurig bezorgd, we hebben genoten van saté en nasi met lam. Dikke pluim voor de kwaliteit, de overhorn

Nvt
2 February 2021

Top. Op tijd en op kwaliteit.

Rob
1 February 2021

Het eten smaakte wéér voortreffelijk! Een vriend die bij mij at vond het heerlijk. Goed warm en snel geleverd.

Jeroen
30 January 2021

Lekker en mooi op tijd bezocht

Angelique
30 January 2021

Er zat weinig kip in de rotti rol en erg veel aardappel was wel lekker

Lisanne
29 January 2021

Het was echt weer super smakelijk! Echt een aanrader! Prijs kwaliteit is ook goed.

Wanda
29 January 2021

Altijd heerlijk eten en fantastische service.

SP
28 January 2021

Altijd lekker en heel snel!

Jeroen
27 January 2021

Roti was superlekker. Probeer ook de lams variant!

Maarten
27 January 2021

Heerlijke roti En snel bezorgd

Cornelis
27 January 2021

We waren aangenaam verrast voor wat betreft de kwaliteit en de hoeveelheid van de Roti dit gaan we zeker vaker doen, bedankt.

Marjon
27 January 2021
Dirk
23 January 2021

Lekker gegeten

Sandra
22 January 2021
Sheniva
22 January 2021
Angelique
11 January 2021
Mirjam
7 January 2021

Altijd goed. Love this place.

Wanda
7 January 2021

Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Roti kipfilet met ei is een aanrader.

Marcella
1 January 2020

Heerlijk gegeten! Alles heel netjes verpakt in aparte bakjes en was goed warm. Gaan we vaker bestellen!

Bianca
1 January 2020

De bestelling was er snel en recht vanuit de keuken. Het was heel goed warm. De bezorger was ook zeer vriendelijk.

Jef Krancher
28 December 2020
Justin
24 December 2020
De Overhorn
24 December 2020

We gaan steeds meer bij jullie bestellen en delen de heerlijke gerechten met de familie en collega's!

Simone
24 December 2020

Heerlijk gegeten. Prima bezorging.

Merel
22 December 2020

Het was super lekker, goed warm en een aardige bezorger. Dank en tot snel!

R hilders
21 December 2020

Eten was super lekker alleen de kroket was koud. Zelf even opgebakken en was toen heerlijk

Marije
19 December 2020

Andere keren zat er veel meer pompoen en kousenband bij. Juist door het pompoen blijft het geheel lekker smeuïg en smaakvol. Nu was het merendeel erg grote aardappel brokken. Waardoor het geheel wat droger en vlakker was. Het bakje zat ook niet tot de deksel vol wat de andere keren wel was. Misschien omdat ik nu de versie zonder ei heb genomen?

Jef Krancher
19 December 2020

Uitstekende maaltijd en perfecte service. Zeer smakelijk

Dennis
18 December 2020

Het was wel lekker maar wel jammer dat ik rijst kipfilet kerrie had besteld.. maar een rijst vega krijg.

Mirthe
17 December 2020

Awesome as always. The best food there is

Eelco
16 December 2020
Maxim
10 December 2020

Bestel hier met regelmaat broodjes. Altijd top. Zeer vriendelijk personeel en lekker eten.

Rob Visser
6 December 2020

Het eten was heerlijk. De verzorging was er ook heel erg snel, voor een zondag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elles
4 December 2020

Pcies op tijd bezorgd en zoals altijd was het weer erg lekker

Angelique
4 December 2020

Erg goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar!

MB
2 December 2020

Super lekker en snel bezorgd

Riet
30 November 2020

We hebben heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
29 November 2020
Nicolr
26 November 2020

Was weer top! Goed gevulde roti-rol en heerlijke smaken!

Merel
26 November 2020

Weer heerlijk gegeten zoals we gewend zijn.

Jessica
21 November 2020

Heerlijk gegeten en met het gemak van thuisbezorging!

Monique
16 November 2020

Heerlijk eten. Kipsate is lekker mals. Wij zijn vaste klant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Brenhas
16 November 2020

Was heerlijk ,als altijd!

Tess
15 November 2020

Heerlijk gegeten en perfect op tijd afgeleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Allaart
14 November 2020

Broodje hete kip was prima, broodje kippelever was met de droogste kippelever ooit. Een hap aan de ene kant, een hap aan de andere kant voor de zekerheid, extreem droog gebakken. Zonde.

Jenny
13 November 2020

Prima

Leo
13 November 2020

Was weer heerlijk. Had iets warmer gemogen. Maar de smaak was verrukkelijk.

Rob
10 November 2020

Elke keer weer smaakt het heerlijk. Op tijd en warm geleverd!

Ruud
10 November 2020

Lekker niet te duur

michiel
9 November 2020

erg lekket en snel bezirgd!

Guanita
6 November 2020

Heerlijk zoals altijd!!!

Nadine
5 November 2020

We zijn net van Amsterdam naar Weesp verhuisd. Blij dat ik jullie ontdekt heb. De vegetarische roti was erg goed.

Rob
27 October 2020

Het eten was weer záálig. Snel geleverd en heerlijk warm!

Eden
27 October 2020

Heerlijke vega(n) roti. Altijd goed.

San
24 October 2020
Eelco
23 October 2020

Heerlijk gegeten . (punt)

Smulders
23 October 2020

Altijd super lekker, snel bezorgd. Als er iets niet is wordt er altijd even gebeld. Echt een aanrader. De huisgemaakte sambal is top!

masha
23 October 2020

Het eten was weer heerlijk . We bestellen altijd wat meer roti en nasi en stoppen dan lekker wat in de vriezer zodat we altijd iets lekkers in huis hebben om te eten ook als simran dicht is .

Jessurun
19 October 2020

Keurig netjes en optijd bestelling ontvangen. "CHAPEAU"

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
18 October 2020

Lekker. Maar jammer dat het ruim een uur moet duren voor je kan eten

Dorine Peters
16 October 2020

Erg lekker!

Philips
11 October 2020

De bestelling stond klaar op de afgesproken afhaaltijd. Thuis hebben we er lekker van gegeten...

Laatbloeier
10 October 2020

Door het heerlijke eten vergeef je ze iedere keer de late bezorging.

Desiree
7 October 2020
Dave
5 October 2020

Eten was super! Veel Roti’s gegeten in me leven maar voor deze rij ik graag Van Amsterdam naar Weesp.

MT
5 October 2020

Lekker eten en redelijk snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De jong
2 October 2020

Ik dacht aubergine bij te bestellen in een apart bakje Helaas bleek zomaar de aardappel verdwenen uit het gerecht en aubergine toegevoegd....

Jan maier
2 October 2020

Ik deze keer de roti zeer slecht leek wel prut Zag geen aardappelen zat ei bij wat ik niet besteld had. Heb altijd betere kwaliteit gehad

Ruud
2 October 2020

Voortreffelijk heerlijke maaltijden, keurig verzorgd en op tijd geleverd. Ga zo door!

Erik
30 September 2020

Top echt lekker eten 👍👌

Luca
27 September 2020

Altijd lekker en op tijd klaar

Kees
26 September 2020

Moski meti speciaal (+Nasi), Roti kipfilet kerrie en ei (+Pompoen en kouseband), Roti rol lams, Broodje moksi meti en de Baka bana waren allen erg lekker 👍👌

Peter
25 September 2020

Precies op het afgesproken tijdstip bezorgd, eten was nog heet (wonen wel dichtbij). Lekker als altijd. Grootte van de roti-wrap varieert nog wel eens.

anoniem
23 September 2020

De rijst pom is zó lekker. Die bestellen we iedere keer weer. Daarnaast delen we een rotirol kip om aan het minimale orderbedrag te komen. Deze is ook erg goed. We bestellen vanuit Naarden en ze zijn er altijd sneller dan we denken (meestal binnen half uur).

Don
22 September 2020

Even over die belachelijke sate: asociaal lekkere pinda saus, achterlijk goed stukje vlees en voor die lage prijs is niet normaal

Rob
22 September 2020

Het was weer een heerlijke roti... Warm en op tijd geleverd!

Shanna
19 September 2020

Heerlijk eten goede service

Ronald van Breevoort
31 August 2020

Top.. Beste! Lekker eten

Sharida
17 August 2020

Heerlijk eten, goede bezorging.

bron
16 August 2020

Bestelling goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd. Helaas vonden we allemaal de saotosoep veel te zout.Overige eten lekker, zoals we van Simran gewend zijn.

Merel
31 July 2020

Helaas was deze bestelling niet zoals dat we gewend zijn. Normaal is het eten altijd goed en warm bij bezorging. Maar gister was de risolles nog helemaal koud van binnen. Deze heb ik niet kunnen eten. Ik hoop dat dit eenmalig was.

Luca
27 July 2020

Altijd super eten

Johan V
27 July 2020

Goed warm, snel, vriendelijk en vooral zeer smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
23 July 2020

Die kipstukken in kerriesaus zijn overheerlijk! Ik eet mijn vingers er bijna zelf bij op!

Roek
14 July 2020

De vegatarische rotti met pompoen en kouseband is heerlijk. Lekkere grote porties en goed gekruid.

M.v.d.Laan
13 July 2020

Lekker als altijd en keurig op tijd. Jammer dat er niet een bakje sla bij zat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
8 July 2020

Het was weer overheerlijk, de grote garnalen- en kipfilêtstukjes met kerrie saus! Het is altijd smullen van jullie gerechten!

Cilia
6 July 2020
Ate
6 July 2020

Altijd zeer lekker eten en vlot bezorgd, heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
4 July 2020

Het eten was lekker maar het kwam 45 minuten te laat.

Roos
1 July 2020

Heerlijk eten zoals altijd. Rijst met pom en de rotirol kip zijn een aanrader. Bezorgen duurde wel wat langer dan normaal, maar we werden vriendelijk geholpen door de telefoon. Wij bestellen hier heel vaak en kunnen het zeker aanraden!

Bobby
30 June 2020

Het was lekker en voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

KvH
29 June 2020

Kwaliteit van het eten is altijd goed, vers, peperig en de reden dat we zelfs vanuit Utrecht komen om het te halen! Jullie rotiplaat is echt hemels lekker, en tot nu toe nog geen gerecht gevonden waar we minder enthousiast van werden. Keep up the good work!

Mvdhoogen
28 June 2020

Het eten hier is zo lekker dat we er speciaal voor naar weesp rijden.

dorien
25 June 2020

heerlijk! We waanden ons even in Paramaribo :-)

Emmen
23 June 2020

Deze keer waren de platen van de roti weer helemaal top! En wat erop kwam te liggen heerlijk. Levering super op tijd, terwijl we toch echt ver weg wonen. Bedankt.

Erwin
9 June 2020

Tjauwmin met saté, heerlijk. Snel, warm en smakelijk

Wim van den Bold
8 June 2020

Gerechten waren heerlijk. Smaakten geweldig, lekker smeuïge ingrediënten voor de Roti. Ook de vega Roti met Tahu en Tofu heel lekker, lekker Amsoi erbij genomen. Lontong ook lekker, behalve dan dat het gewone rijst was..., en geen Lontong. We kijken alweer uit naar de volgende keer een blijven rechtstreeks online bestellen

Silverius
7 June 2020
De Bruin
6 June 2020

Voor 18.15 besteld en het kwam pas om 19.05 uur

Annette
4 June 2020

Altijd lekker!

F. Emmen
1 June 2020

Sim, je eten is altijd boven gemiddeld, maar zo jammer dat soms je platen soms wel voor de helft hard zijn (alsof je een stuk leer afscheurt) Het is het deeg dat daar niet goed gerezen is of dat ze niet gelijkmatig in de magnetron warm zijn gemaakt. (in de magnetron wellicht de plaat bevochtigen en in een plastic zakje houden en niet te lang) Anders de producent aanspreken op het deeg kneden. Succes ermee. Deze tekst hoort niet op je site thuis. Je bezorging in Ankeveen, zo ver weg zelfs!!!, was weer subliem op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.